MarketingMentorod.hu - Oktatási Ösztöndíj
   Főoldal   |   Társadalmi Felelősségvállalás   |   Oktatási Ösztöndíj   |   Mentor Program   |   Alapítvány, Klub Támogatás


Oktatási Ösztöndíj


Arról álmodozol, hogy marketing, informatika, menedzsment vagy sales területén helyezkednél el? Ha igen, akkor mi segíthetünk ebben.

Létre hoztuk a MarketingMentorod.hu Oktatási Ösztöndíját, így minden évben támogathatunk magyar hallgatókat, tanulókat 400.000 forinttal.

 


Az Oktatási Ösztöndíj lényege

Ha szeretnél részt venni a programunkban, akkor a tanulmányodnak a marketinghez és informatikához kell kapcsolódnia.
Bárki jelentkezhet, nem számít a korod. Továbbá fontos, hogy magyarként hazánk nemzetközi megítélését ezzel is erősítsük!
Éppen ezért magyar cégként kizárólag magyar nyelvű jelentkezéseket fogadunk el!


Mire használhatod fel az ösztöndíjat?

Az Oktatási Ösztöndíjat azért hoztuk létre, hogy a marketinggel, informatikával kapcsolatos iskolai tanulmányokat, projekteket fedezze. Éppen ezért fordíthatod utazási, konferencia, étkezési költségekre, vagy akár iskolai tanulmányok fedezésére is.


Mi a jelentkezési határidő?

A jelentkezés határideje: 2018. november 15.


Hogyan választjuk ki a nyertes(eke)t?

Interjút készítünk a legjobbakkal, hogy megismerjük a tanulmányukat. A nyerteseket  a MarketingMentorod.hu és partnerei közreműködésével, a vállalkozások vezetőivel együtt fogjuk kiválasztani. 


Hogyan tudsz jelentkezni?

Szeretnénk, ha a jelentkezéskor pontosan megírnád, hogy az Oktatási Ösztöndíjat milyen célból vennéd igénybe. Melyek a jövőbeni terveid, illetve hogyan kapcsolódhat a tanulmányod a MarketingMentorod.hu életfilozófiájához, tevékenységéhez, Magyarország hírnevének öregbítéséhez, nemzetközi megítéléséhez.

Jelentkezéskor add meg a neved, címed, telefonszámod, e-mail címed is.  A jelentkezésedhez csatold önéletrajzodat, esetleg motivációs leveledet is. A jelentkezésedet erre az -mail címre küld el: info@marketingmentorod.hu 

© 2018 - 2022 MarketingMentorod.hu | Created by: profiwebmester.hu

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL