MarketingMentorod.hu - Mentor Program
   Főoldal   |   Társadalmi Felelősségvállalás   |   Oktatási Ösztöndíj   |   Mentor Program   |   Alapítvány, Klub Támogatás


Mentor Program


Minden évben kihívás elé állítjuk Magyarország legjobbjait, hogy kitaláljanak valami teljesen egyedit és ezt megjutalmazzuk 700.000 forinttal!

A MarketingMentorod.hu Mentor Programja azért jött létre, hogy lehetőséget adjon diákoknak a tudásuk kiterjesztésében. Tudjuk jól ahhoz, hogy világszínvonalúra fejlesszük szolgáltatásainkat, cégünket, Magyarország legokosabb embereire van szükségünk. Bízunk benne, hogy te is részt veszel és segítesz jobbá tenni a MarketingMentorod.hu-t!

 


Ki vehet részt a Mentor Programban?

Bármely magyarországi diák vagy csapat jelentkezhet. Fontos, hogy magyarként hazánk nemzetközi megítélését ezzel is erősítsük!
Éppen ezért magyar cégként kizárólag magyar nyelvű jelentkezéseket fogadunk el!


Hogyan nyerhetsz?

A szabályok egyszerűek. Hozz létre egy  szolgáltatást, egy marketing kampányt, egy szoftvert, értékesítési módszert,  ajánlási stratégiát, vagy valami olyat, ami segíthet a MarketingMentorod.hu fejlődésében, sikerének növelésében. Az ötletedben részben felhasználhatsz régi, jól bevált módszereket is, de igyekezz inkább valami újat létrehozni! Ígérjük, mi minden ötletet komolyan veszünk.


Mi a jelentkezési határidő?

A jelentkezés leadási határideje: 2018. november 15.


Hogyan választjuk ki a nyertes(eke)t?

A legjobbakkal  készítünk egy interjút, hogy megismerjük az ötleteket. A nyerteseket  a MarketingMentorod.hu és partnerei közreműködésével, a vállalkozások vezetőivel együtt fogjuk kiválasztani. A nyertesek 700.000 forintot fognak kapni, hogy megvalósíthassák az ötletüket a MarketingMentorod.hu csapatával közösen.


Hogyan tudsz jelentkezni?

Szeretnénk, ha a jelentkezéskor pontosan megírnád az  ötletedet, illetve azt, hogy hogyan kapcsolódhat az ötleted a MarketingMentorod.hu tevékenységéhez, Magyarország hírnevének öregbítéséhez, nemzetközi megítélésének emeléséhez.

A jelentkezésedhez csatold azokat a fájlokat, információkkal, képekkel és más releváns adatokkal együtt, amelyek az ötleted pontos bemutatásához szükségesek.  Ezen kívül add meg a neved, címed, telefonszámod, e-mail címed is.  A jelentkezésedet erre az e-mail címre küld el: info@marketingmentorod.hu 

© 2018 - 2022 MarketingMentorod.hu | Created by: profiwebmester.hu

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL