→ Üzletkötő vagy, de kevés az ügyfeled?
→ Hogyan lehet sokkal több új ügyfeled?
→ Hogyan válhat sikeresebbé a vállalkozásod?

Nézd meg gyakorlati példánkat, ami megmutaja a megoldást akár a TE CÉGED számára is!!!

 

 

Mit kapott tőlünk Császár Attila üzletkötő?


Attila a legnagyobbat, a 365 napos TOP csomagot választotta, melyből megmutatjuk a 4 legfontosabb elemet:

  1. Készítünk egymás után 3 cikket, amely megmutja miért érdemes Őt választani. A cikkek a Hireink.hu híroldalon jelennek meg.
  2. 1 éven keresztül kiemelt hirdetést kap 125 Radar Hirdető oldalon. Az elkészült cikkek jelennek meg a hirdetésekben és 9.125 alkalommal lesznek a legelső helyen!
  3. 365 napon át megosztásban részesülnek minden egyes nap a cikkek közösségi oldalakon: a Twitteren, a LinkedInen, a Google+on, a Pinteresten és a Facebook sok-sok csoportjában és oldalán.
  4. Plusz ajándékként: a cikkek megjelennek 125 Képes Apró hirdető oldalunkon is.


Hogyan nyilatkozott a MarketingMentorodról Császár Attila?

Császár Attila MarketingMentorod.hu

Arra már rég rájöttem, hogy jó marketing nélkül nem megy! Én a lakás célok megoldásához tudok jó módszert a lakás-takarékpénztár alkalmazásával. Nagyon örültem annak, hogy a MarketingMentorod által elkészített automatikus marketinggel egész évben könnyebben rám találnak az új érdeklődők. Nagyon köszönöm nektek!


Császár Attila

OTP PP értékesítő partner

 


Szeretnéd te is sikeresebbé tenni a vállalkozásodat?
Kérj visszahívást, vagy válassz a 6 MarketingMentorod csomagunk közül!

Visszahívást kérek!

 

 

1. Császár Attiláról szóló egyik cikk a Hireink.hu híroldalon:

Hogyan lehet igénybe venni a legnagyobb állami támogatást lakásvásárláshoz? - Hireink.hu

Bármilyen meglévő lakáscélunk is legyen, érdemes felhasználni a lakás-takarékpénztárakon keresztül igénybe vehető állami támogatást.


Bár a támogatás mértéke szempontjából mindegy, hogy melyik pénztárnál szerződünk, más szempontból ugyanakkor ennek van jelentősége. Például részben vagy egészben megspórolhatjuk a szerződés kötésekor fizetendő több tízezer forintnyi számlanyitási díjat, amennyiben jól választunk pénztárat.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Szinte mindenkinek van valamilyen lakáscélja: akinek nincs ingatlana, az vásárolni szeretne, akinek meg van, az sokszor szeretné azt egy nagyobbra cserélni. De még azoknak is lehetnek lakással kapcsolatos céljaik, akik alapvetően elégedettek meglévő ingatlanjukkal: cél lehet az ingatlan felújítása, karbantartása, esetleg korszerűsítése, bővítése. Szintén cél lehet az ingatlant terhelő jelzáloghitel kifizetése.

Mindezen célok eléréséhez kitűnő segítséget nyújtanak a lakástakarékok, illetve a rajtuk keresztül elérhető állami támogatás. A többség számára valószínűleg már ismertek ennek a megtakarítási formának a főbb jellegzetességei: a havonta fizetett megtakarításaink után 30 százalékos, maximum évi 72 ezer forintos állami támogatást vehetünk igénybe. A támogatásért cserébe viszont lakáscélra kell felhasználnunk a lakástakaréknál összegyűlt megtakarításunkat.

Jelenleg azonban nem csak egy megtakarításként, hanem befektetésként is érdemes lehet az LTP-re tekinteni, hiszen az állami támogatások következtében kiemelkedően magas hozamot érthetünk el. Ez pedig szintén nem elhanyagolható szempont, főleg olyankor, amikor a hagyományos, alacsony kockázatú befektetési termékek többsége csak minimális hozamot képes nyújtani.

Tehát szinte bárkinek érdemes lehet LTP-t kötnie, amennyiben rendelkezik bármiféle lakáscéllal. Érdemes azonban figyelni, hogy éppen melyik lakástakarék hirdet akciót az új szerződésekre vonatkozóan, ugyanis alapesetben viszonylag magas, több tízezer forintos számlanyitási díjjal kell számolniuk az új ügyfeleknek. Értelemszerűen ezt jobb elkerülni, és ebben segítségünkre is vannak az időről időre meghirdetett számlanyitási akciók. Nézzük hát, hogy milyen akciók érhetőek el jelenleg.

Hogyan lehet igénybe venni a legnagyobb állami támogatást lakásvásárláshoz 2? - Hireink.hu

Számlanyitási díj

Új lakás-takarékpénztári szerződés kötése esetén az ügyfelet úgynevezett számlanyitási díj terheli, amely a szerződéses összeg 1 százaléka. Egy 10 évre kötött szerződés esetén tehát a kezdeti költségünk 76 ezer forint is lehet, ami már nem kevés. Ugyanakkor - ahogy fentebb is írtuk - ezt az induló költséget az OTP - részben vagy egészben - gyakorta elengedi.

Június 1-jét követően mindössze a számlanyitási díj negyedét kell kifizetnie annak, aki az OTP-nél köt új lakás-takarékpénztári szerződést. Az akció azokra vonatkozik, akik visszahívás kérésével kezdeményezik az új szerződés megkötését, illetve azok is igénybe vehetik a kedvezményt, akik hűséget vállalnak és igénylik a pénztár SMS szolgáltatását is.

A számlanyitási díj felét spórolhatják meg azok, akik hűségvállalás és SMS szolgáltatás igénylése nélkül kötnek 6, 8 vagy 10 éves futamidejű szerződést.

Azok számára akiket csak az LTP megtakarítási része érdekel, már nem olyan egyértelmű, hogy melyik pénztárat érdemes választani, hiszen nincsenek jelentős eltérések. Számukra már döntő szempont lehet, hogy éppen hol köthetnek ingyen, vagy legalábbis kedvezményes számlanyitással új szerződést. 


Ha felkeltettem az érdeklődésed és Miskolcon laksz, kérj visszahívást:

Visszahívást kérek!

 

 


2. Császár Attila hirdetése125 hirdető oldalon (részlet):

Császár Attila MarketingMentorod.hu

 


3-4. Császár Attila cikkének megosztása a Facebookon (példa):

Császár Attila MarketingMentorod.hu

 


Végezetül pár érdekes megoldás, amit alkalmaztunk Császár Attilánál:


- Plusz ajándékként a Képes Apró hirdető rendszerünk 125 hirdetési felülete főoldalán is megjelenik a hirdetés 365 napon keresztül.

Császár Attila MarketingMentorod.hu- Visszahívás gomb, mert nem kerül költségébe az érdeklődőnek és a cégnél sem fog állandóan egyszerre csengeni a telefon, hanem kontrolálhatón vissza lehet hívni az érdeklődőket:

Visszahívást kérek!

 

 

 


Szeretnéd te is sikeresebbé tenni a vállalkozásodat?
Kérj visszahívást, vagy válassz a 6 MarketingMentorod csomagunk közül!

Visszahívást kérek!

 

 

MIT MONDANAK, AKIK MÁR A PARTNEREINK?

Erre hadd válaszoljanak Ők:

 

Major Mária MarketingMentorod.hu


Nekem sokat segített a rólam megjelent cikk, hiszen így az emberek jobban megismerhetik az eredményeimet, és jobban bele látnak ebbe a sportba is. Edzőként, versenysportolóként bizony jó volt ez a marketing reklám, amit nagyon köszönök.


Major Mária

Fitnesz Európa bajnok

 

Sebestyén-Hérics Nóra MarketingMentorod.hu

Tudom jól, IFBB nemzetközi szakedzőként nagyon fontos az is, hogy bizonyítsak, mint versenyző. Ez úgy érzem sikerült, hiszen egyszerre 2 érmet is nyertem, így nagyon örültem annak, hogy egy fantasztikus cikk készült rólam és a sikereimről a Hireink.hu-n. Köszönöm a kiváló marketinges támogatást!


Sebestyén-Hérics Nóra

Testépítés Európa bajnok

 

Pallagi János MarketingMentorod.hu

Hogyan lehet elérni azt, hogy minél többen válasszák általunk a kiváló minőséget a lakása felújításában? Egyszerű. Meg kell mutatni magunkat a lehető legtöbb csatornán keresztül. Erre kiváló megoldást jelent ez a marketing módszer. Nincs félre beszéd: amit vállalnak, minden pontosan úgy történni, mint ahogyan Ők megmondták. Ez nagyon Profi!


Pallagi János

Lakásfelújítás specialista

 

Császár Attila MarketingMentorod.hu

Arra már rég rájöttem, hogy jó marketing nélkül nem megy! Én a lakás célok megoldásához tudok jó módszert a lakás-takarékpénztár alkalmazásával. Nagyon örültem annak, hogy a MarketingMentorod által elkészített automatikus marketinggel egész évben könnyebben rám találnak az új érdeklődők. Nagyon köszönöm nektek!


Császár Attila

OTP PP értékesítő partner

 

Vörös Gyula MarketingMentorod.hu

A programjuk alkalmazásával lépésről-lépésre, (a fontossági sorrendnek megfelelően) könnyedén, túlzott erőfeszítés nélkül valósíthatom meg a napi marketinges feladataimat, és a hozzájuk kapcsolt aktuális céljaimat. MEC Jelmondatunk: Tedd EGYSZERŰEN, Tedd KÖNNYEDÉN!


Vörös Gyula - MEC életstílus

MinimalEasyClub - Világ Közösség

 

 


Szeretnéd te is sikeresebbé tenni a vállalkozásodat?
Kérj visszahívást, vagy válassz a 6 MarketingMentorod csomagunk közül!

Visszahívást kérek!

 

© 2018 - 2019 MarketingMentorod.hu | Created by: profiwebmester.hu

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL