MarketingMentorod.hu - Alapítvány, Klub Támogatás
   Főoldal   |   Társadalmi Felelősségvállalás   |   Oktatási Ösztöndíj   |   Mentor Program   |   Alapítvány, Klub Támogatás


Alapítvány, Klub Támogatás


Szüksége lenne a szervezetednek egy szponzorra?


A MarketingMentorod.hu-val ezen tudunk segíteni!


A MarketingMentorod.hu szponzori megállapodása alapján, az alapítványok, egyesületek, klubok és civil szervezetek támogatást kapnak, amikor egy tagja, szimpatizánsa vagy támogatója szolgáltatást vesz igényben a MarketingMentorod.hu-nál vagy partnereinél.

A támogatás mértéke az igénybevett szolgáltatás díjának bruttó 20%-a.

 


Milyen szervezetek vehetnek részt a támogatásban?

Minden magyarországi alapítvány, támogató szolgálat, non-profit szervezet, klub, rekreációs és sportegyesület, iskolai csapat és szabadidős egyesületek, stb. részt vehet a programban. Ha nem vagy benne biztos, hogy a szervezeted megfelel-e a követelményeknek, kérlek küldj egy e-mailt az info@marketingmentorod.hu e-mail címre!


Ez hogyan is működik?

Először is te, mint Támogatott kapsz egy egyedi kódot, amit a szolgáltatást igénybe vevők fognak az igényléseik során használni. Akár a MarketingMentorod.hu-n, akár a partnereinél történik vásárlás esetén, a rendszerünk automatikusan félreteszi a végösszeg 20%-át az egyenlegeden.  Az összegyűlt egyenleget pedig átutaljuk a szervezeted bankszámlájára szükség szerint évi, félévi, negyedévi, vagy akár havi rendszerességgel.  A szponzoráció bármikor megszüntethető.


Hogyan vágj bele?

Az elején meg fogunk kérni arra, hogy tegyél fel legalább egy  kattintható képet a honlapodra. Ezen rajta lesznek az alapvető információk, illetve a figyelem felkeltő szövegek. Amikor az érdeklődők rákattintnak és igénybe veszik a MarketingMentorod.hu vagy partnerei szolgáltatásait, akkor a vásárlás végén azonnal rögzítésre kerül a 20% támogatási összeg.

Első lépésként kérlek, kattints a Támogatásra jelentkezem gombra és add meg a szükséges adatokat. Ezt követően létrehozzuk egyedi kódodat és az általad megadott elérhetőségen rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot. Ne feledd el kérni egyedi ajándékunkat!

Támogatásra jelentkezem!

 

© 2018 - 2022 MarketingMentorod.hu | Created by: profiwebmester.hu

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL